Groepsarrangementen in de Noordoostpolder

Voor grotere groepen hebben wij speciale arrangementen. Dit kan variëren van een kopje koffie met gebak tot een 3 gangen diner. Onze zalen zijn zo ingedeeld dat het mogelijk is om groepen variërend van 30 tot 150 personen in een gezellige setting te plaatsen.

De centrale ligging (nabij de A6, pal langs de N50 tussen Emmeloord en Kampen) maakt het zeer geschikt om te pauzeren bij het maken van een trip. 

Ook is het mogelijk om vanuit het Wapen van Ens een excursie naar bijvoorbeeld Schokland, Kampen, Urk of de Weerribben te maken. Zo komt u bij ons binnen voor een bakje koffie, om vervolgens uw dagactiviteit uit te voeren. Aan het einde van de dag keert u weer bij ons terug voor een borrel en/of diner. 

Voor reisorganisaties, busmaatschappijen en overige terugkerende groepen hanteren wij een aantrekkelijke korting. 

Tulpenroute

Tijdens de tulpenroute in de Noordoostpolder is het Wapen van Ens een uitstekende locatie om even lekker te pauzeren of bijkomen van het bekijken van de bollenvelden die prachtig in bloei staan. Het Wapen van Ens heeft tijdens de tulpenroute een speciale aanbieding voor reis- en touringcar organisaties. Informeer naar de mogelijkheden!

 

 

Wilt u meer informatie of een datum vastleggen? Neem contact op via info@hetwapenvanens.nl of bel met 0527-251312.

 

telefoon telefonisch reserveren of meer info