Vergader of congreslocatie

vergaderzaalDoor de centrale ligging tussen Zwolle, Kampen en Emmeloord nabij aan de N50, is Het Wapen van Ens het ideale punt als vergaderlocatie of congreslocatie. Door de unieke locatie zijn wij voor iedereen goed te bereiken. Tevens beschikken we over een ruime parkeergelegenheid. Het Wapen van Ens bevindt zich op nog geen 10 meter afstand een tankstation en een bushalte op 5 minuten loopafstand.

Voor vele bedrijven zijn wij inmiddels een prima vergaderlocatie of congreslocatie gebleken, om bijeen te komen en een vergadering, cursus of lezing te combineren met een lunch of diner.

Eten, drinken en vergaderen

Door onze ruime openingstijden en diverse mogelijkheden is uw vergadering of cursus goed te combineren met een lunch of diner. Zo kunt u lunchen of dineren in dezelfde ruimte als waar de vergadering plaatsvindt, maar ook in ons restaurant of een andere beschikbare zaal. Qua lunch kunt u naast een keuze van de lunchkaart denken aan een koffietafel en qua diner is naast onze dinerkaart ook een buffet of keuze menu mogelijk.

Vergaderen en ontspannen

Van maandag tot en met donderdag is café ’t Wapentje gesloten en is het eveneens mogelijk om het café gedeelte af te huren voor een gezellige borrel nadien. Op vrijdag tot en met zondag is gebruik maken van het café eveneens geen enkel probleem, echter is deze dan ook voor andere gasten geopend.

Graag vernemen wij uw wensen en invulling om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie kunt u contact op nemen via het contactformulier of via telefoonnummer 0527-251312

telefoon telefonisch reserveren of meer info