Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

ANWB uit eten

anwb uit etenANWB uit eten bij Het Wapen van Ens in Flevoland

Heeft u weer eens zin om uit eten te gaan? En bent u toevallig ook in het bezit van een ANWB lidmaatschap pas? Kom dan eens eten bij Het Wapen van Ens en geniet van een speciale ledenkorting! Het Wapen van Ens is een restaurant gelegen in de buurt van Emmeloord, in het dorpje Ens. Heeft u zin om een keer uit eten te gaan of bent u toevallig op de fietsroute en vindt u het tijd voor een pauze, dan kunt u heerlijk op ons terras neerploffen. Het terras van Het Wapen van Ens is namelijk het paradepaardje van het restaurant. Sinds 2016 staan wij namelijk in de Terras Top 100. Als hoogste prestatie hebben wij de 14e plek bereikt in de Misset Terras Top 100!

Kom met uw ANWB pas uit eten bij Het Wapen van Ens!

U kunt dus heerlijk dineren en lunchen op ons terras. Maar ook in het restaurant zelf kunt u gezellig een etentje houden. Bij Het Wapen van Ens hanteren wij een verschillende menukaart voor het lunchen en voor het dineren. U vindt de menukaarten bovenaan de pagina. De menukaarten verschillen per maand, dus houdt u hier rekening mee. Zo hebben wij gerechten op onze menukaart die iedereen aanspreken. Voor speciale evenementen als bruiloften of vergaderingen bent u ook bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Meer informatie over Het Wapen van Ens

Vrijwel alle informatie over het ANWB uit eten bij ons restaurant vindt u op onze website. Ook op onze Facebook pagina kunt u hierover nieuwtjes vinden. Heeft u voor de rest nog vragen of onduidelijkheden, neem dan contact met ons op. U vindt onze contactgegevens onderaan de website, of op deze pagina. We helpen u graag verder.