Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Bruiloft locatie Emmeloord

Bruiloft locatie Emmeloord uiteraard bij Het wapen van Ens 

Bruiloft locatie EmmeloordBij Het wapen van Ens bent u gegarandeerd van gezelligheid, of u nu gebruik maakt van onze binnen ruimte of het terras. Ook het organiseren van een feest voor uw bruiloft kan goed bij Het wapen van Ens. Bent u op zoek naar een locatie in de buurt van Emmeloord, dan zit u goed in Ens. Wij zijn gevestigd tussen Emmeloord en Kampen aan de N50. Wij vinden het heerlijk om uw feestje op maat te kunnen aanbieden.

Bij Het wapen van Ens zijn vele mogelijkheden als het gaat om het organiseren van een bruiloftsfeest. Uit ervaring weten wij dat ieder bruidspaar zijn eigen specifieke wensen heeft. Dit begrijpen wij, want een bruiloft hoort persoonlijk te zijn. Hier houden wij graag rekening mee. Het liefst bespreken wij persoonlijk met u al uw wensen. Dat geeft ons de ruimte om goed naar uw te kunnen luisteren en eventueel advies te geven. 

Feesten organiseren 

Naast bruiloften organiseert Het wapen van Ens ook feesten voor jubileums, recepties en bedrijfsfeesten. Wij denken graag met u mee over de invulling van wat voor feest het ook zal zijn. Onze medewerkers maken er graag het perfecte feest van, precies hoe u het voor ogen heeft. Ook hebben wij een ruimte voor vergaderingen en zijn wij een goed en ervaren adres voor touringcargroepen. Catering kunt u ook bestellen bij Het wapen van Ens. 

Voor specifieke informatie en wensen kunt u altijd contact opnemen via ons contactformulier. Wij beantwoorden deze altijd zo snel mogelijk. Wij hopen dat u voor onze locatie kiest om uw feest te organiseren. Onze medewerkers zullen hun best doen om het passend en persoonlijk mogelijk te maken. Dit doen we helemaal naar uw wensen. In de afgelopen maanden hebben we aanpassingen gedaan aan ons terras en restaurant. Wij hopen gastheer te mogen zijn van uw gelegenheid.