Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Trouwfeest locatie

Trouwfeest locatie, vier uw bruiloft bij Het Wapen van Ens

Trouwfeest locatieBent u nog op zoek naar een unieke en mooie locatie voor uw trouwfeest? Vier dan uw bruiloft bij restaurant Het Wapen van Ens! Wij zijn al jarenlang ervaren met het hosten van bruiloften in ons restaurant. Dit doen wij dan ook met enorm veel plezier. Wij kunnen onze bruiloftsmogelijkheden wel gaan samenvatten, maar wat wij hebben gezien is dat niet één bruiloftsfeest hetzelfde ingevuld wordt als de ander. Een bruiloft is immers een persoonlijk iets, waarbij ieder bruidspaar zijn eigen wensen heeft. En dit maakt het natuurlijk nog leuker! Bij ons kunt u in een uitgebreid gesprek al uw wensen laten weten aan onze gastheer Dennis Goossens. U kunt het namelijk zo gek maken als u wilt. Ook kunnen wij door onze ervaring u voorzien van advies bij het bruidsfeest. Wilt u meer weten over Het Wapen van Ens voor de trouwlocatie van uw bruiloft, lees dan verder!

Vier uw bruiloft met restaurant Het Wapen van Ens als locatie voor uw trouwfeest

Het restaurant Het Wapen van Ens is een gezellig restaurant, die u vindt aan de Baan 1A te Ens. Wij staan bekend om onze mooie en gezellige terras, waar u na uw fietstocht neer kunt ploffen om een heerlijk hapje en drankje te nuttigen. Ons terras is in 2016 zelfs onderdeel geweest van de Terras Top 100, waar wij enorm trots op zijn. Bij de bruiloft kunt u altijd laten weten hoe u het bruidsfeest ingevuld wilt hebben. U kunt hier uiteraard gebruik maken van ons terras én restaurant. Wilt u dat er een offerte gemaakt wordt, dan doen wij dit graag voor u. Het liefst hebben wij dat u langs komt, om een persoonlijk gesprek aan te gaan waarin alle wensen besproken worden.

Wij hopen de gastheer te mogen zijn van uw gelegenheid! Meer over Het Wapen van Ens vindt u op onze website en onze Facebook pagina.