Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Dineren in Kampen bij Het Wapen van Ens

Dineren in Kampen

Dineren in Kampen bij Het Wapen van Ens 

Dineren in KampenBent u op zoek naar een restaurant waar u kunt dineren in de omgeving van Kampen? Dan bent u bij Het Wapen van Ens aan het juiste adres. Het personeel van Het Wapen van Ens legt u graag in de watten. Kom dus gerust dineren bij Het Wapen van Ens vlakbij Kampen. Wij zorgen ervoor dat u hier geen spijt van krijgt. U kunt van ons verwachten dat wij u de beste kwaliteit serveren. Onze koks zorgen ervoor dat dit gerealiseerd wordt. 

Vanaf 10:00 bent u bij ons welkom voor een kopje koffie en huisgemaakt appelgebak. U kunt plaatsnemen in ons gezellige restaurant, maar wij ontvangen u ook graag op ons sfeervolle, ruim opgezette en groene terras. Voor een heerlijke lunch kunt u ook bij ons terecht en natuurlijk is dineren vlakbij Kampen ook mogelijk? Bent u nieuwsgierig geworden naar onze menukaart? Bekijk deze dan alvast op onze website. 

Uw feestje op maat bij Het Wapen van Ens 

Naast dat u bij ons gevarieerd kunt dineren vlakbij Kampen, organiseren wij ook graag uw feestje. U kunt bij Het Wapen van Ens terecht voor al uw feesten en partijen. Heeft u binnenkort een bruiloft, een jubileum of een bedrijfsfeest en zoekt u nog een geschikte locatie? Kom dan gerust langs bij Het Wapen van Ens. Wij houden graag rekening met uw persoonlijke wensen en gaan hiervoor graag met u in gesprek. Mocht er een offerte gemaakt moeten worden, dan doen wij dit uiteraard graag. 

Ook voor catering kunt u bij Het Wapen van Ens terecht. Van belegde broodjes tot een uitgebreid buffet. Wij bezorgen graag de catering bij u op de zaak. Van te voren informeren wij u vrijblijvend over onze mogelijkheden. Kom u bij ons eten? Dan stellen wij het zeer op prijs als u van te voren even reserveert. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op. 

Neem contact met ons op!