Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

EVENT Catering

via PRAGT Events

PRAGT Events verzorgt samen met Het Wapen van Ens diverse particuliere en zakelijke evenementen op locatie. Dit kan zowel binnen de Noordoostpolder als daarbuiten.

Dus heeft u een bedrijfsfeest of een ander evenement op de planning staan en bent u op zoek naar een ervaren cateraar die gastvrijheid hoog in het vaandel heeft? Dan bent u bij PRAGT Events aan het juiste adres! Met onze jarenlange ervaring in de eventcatering weten wij precies wat er bij uw droomevent komt kijken.  Deze kan zowel in ons restaurant Het Wapen van Ens laten plaatsvinden of op locatie. Ons ervaren team draait er de hand niet voor om.

De beste event catering van een ervaren team krijgt u bij PRAGT Events

Alles met betrekking tot uw evenement wordt samen met u in overleg gedaan. Of het nou gaat om het meubilair, de aankleding, techniek of catering. Aan alles wordt gedacht! Wij ontzorgen u van A tot Z. Hierbij zijn wij transparant in onze werkwijze en de daarbijbehorende kosten. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om te luisteren naar de wensen en uw ideeën voor uw evenement of catering. U zult geïnformeerd worden naar onze mogelijkheden. Wat wij doen kunt u goed terugzien op onze website, Instagram– en Facebookpagina. U kunt ons altijd bereiken voor specifiekere informatie en wensen uw evenement.

U kunt met ons in contact komen via ons contactformulier. Wij zullen uw ingevulde formulier zo snel mogelijk beantwoorden.

Wij hopen de gastheer te mogen zijn van uw speciale gelegenheid.

Wolter Pragt