Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Event catering

Event catering van Het Wapen van Ens

Event cateringHeeft u een bedrijfsfeest of een ander event op de planning staan, en bent u op zoek naar een restaurant die ervaren is met de catering van een feest of iets dergelijke? Dan bent u bij restaurant Het Wapen van Ens aan het juiste adres! Wij zijn ervaren met het verzorgen van de catering bij uw receptie of bedrijfsfeest. Deze kunnen wij zowel in ons restaurant laten plaatsvinden als laten bezorgen bij u op de zaak. Ons ervaren team draait er de hand niet voor om. Restaurant Het Wapen van Ens kunt u vinden in het dorpje Ens, waar u altijd langs kunt komen om heerlijk neer te ploffen op het terras of kunt dineren in het gezellige restaurant. Wij staan bekend om ons terras, die sinds 2016 in de Terras Top 100 staat. Wilt u meer weten over restaurant Het Wapen van Ens en onze event catering, lees dan verder!

De beste event catering van een ervaren team krijgt u bij Het Wapen van Ens

Alles omtrent de catering wordt samen met u in overleg gedaan. Wij zijn hierbij transparant in onze werkwijze en de kosten ervan. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om te luisteren naar de wensen die u heeft voor de catering. U zult geïnformeerd worden naar de mogelijkheden die u heeft voor de catering. Over het algemeen kunt u aan de hand van de menu kaarten op onze website en Facebook pagina verwachten welke gerechten wij kunnen leveren bij de catering. Echter kunt u ons altijd bereiken voor specifiekere informatie en wensen voor bij de catering. U kunt op de contact pagina contact met ons opnemen via de contact formulier. Wij zullen uw ingevulde formulier zo snel mogelijk beantwoorden.

Wij hopen de gastheer te mogen zijn van uw speciale gelegenheid.

Dennis Goossens