Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Feestzaal Emmeloord

Feestzaal Emmeloord, huur een feestzaal bij Het Wapen van Ens

feestzaal emmeloordBent u op zoek naar een feestzaal in Emmeloord om te huren voor uw verjaardag, trouwfeest of iets dergelijks? Dan kunnen wij van restaurant Het Wapen van Ens u daar perfect bij helpen. Welke gelegenheid u dan ook heeft om iets te gaan vieren, wij zullen u helpen en met u meedenken. Het Wapen van Ens is een restaurant gelegen in het plaatsje Ens. Dit is in de buurt van Emmeloord. Wij hebben een mooi restaurant waar u kunt eten, maar ook staan wij vooral bekend om onze sfeervolle terras waar u natuurlijk een hapje en een drankje kunt doen. Wij zijn namelijk sinds het jaar 2016 al te vinden in de Terras top 100. Zelfs hebben wij een keer de veertiende plaats behaald in de Misset Terras Top 100! Lijkt het u wat om een feestzaal te huren van Het Wapen van Ens, lees dan verder, of neem een kijkje op onze website.

Huur een feestzaal in de buurt van Emmeloord bij Het Wapen van Ens

Van een verjaardag, een jubilea, een personeelsfeest tot een receptie; wij zullen erg graag de perfecte gelegenheid van maken die perfect aansluit op dat waar u naar wenst. Om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden en prijzen van het huren van een feestzaal bij Het Wapen van Ens hebben wij meerdere voorstellen beschikbaar. Hierbij horen wij ook graag van uw wensen om een zo goed mogelijk voorstel te doen. Zo kunnen we samen een onvergetelijk feest organiseren. Voor specifiekere informatie of voor overige vragen of onduidelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt dit doen aan de hand van het contactformulier onderaan de pagina. Wij helpen u dan zo snel mogelijk verder. Wellicht heeft u interesse in onze Facebook pagina voor de laatste nieuwtjes over Het Wapen van Ens!