Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Kerstpakkettenmarkt

Na een succesvolle eerste editie, zullen wij ook dit jaar in december weer een kerstpakkettenmarkt organiseren. Een enthousiaste groep regionale ondernemers staan tijdens de kerstpakkettenmarkt klaar voor u en uw medewerkers om een wel heel persoonlijk kerstpakket samen te stellen.

 

Onderstaande ondernemers staan ook deze editie weer voor u klaar:

 

En wat is er nou leuker om zo’n bezoek compleet te maken met een speciaal voor u op maat gemaakt arrangement. Denk hierbij aan een lunch, diner, borrel of zelfs een complete winterbarbecue*.

 

Ook is er de mogelijkheid om de kerstmarkt bij u op locatie te organiseren. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kerstpakkettenmarkt

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden wij je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Voor meer informatie over je e-mail add-on opties, bezoek de volgende pagina: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Adres
Ik wil graag meer informatie over:...(Vereist)

 

*winterbarbecue is alleen mogelijk bij voldoende deelname.