Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Lunch Emmeloord

Welkom op de website van Het Wapen van Ens. Bij ons kunt u heerlijk lunchen of dineren in ons gezellige restaurant of op ons sfeervolle terras. Komt u bij ons eten? Dan zorgen wij dat u hier geen spijt van krijgt. Ontdek zelf de fijne sfeer van Het Wapen van Ens en kom eens bij ons lunchen op het ruime en groene terras. Op onze website leest u meer over onze mogelijkheden!

Lunch Emmeloord

Bij Het Wapen van Ens kunt u heerlijk lunchen in ons gezellige restaurant of op ons ruime, groene en sfeervolle terras. Een tafel reserveren kunt u direct via onze website doen, maar u mag natuurlijk ook altijd even telefonisch contact opnemen hiervoor.

Bekijk alvast onze menu kaart om te zien welke lunch gerechten wij u graag serveren. Natuurlijk is het ook mogelijk om te komen dineren bij Het Wapen van Ens.

Terras Emmeloord

Op het terras van Het Wapen van Ens wordt door onze koks de beste kwaliteit geleverd. Kom daarom eens lunchen of dineren op ons terras. U bent ook welkom voor een kopje koffie met huisgemaakt appelgebak.

Naast lunchen of dineren biedt Het Wapen van Ens u nog veel meer mogelijkheden. Zo verzorgen wij ook graag catering. Wilt u dit laten bezorgen op uw bedrijf of bij u thuis? Dan doen wij dit graag. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden. Lees ook even verder op onze website als u meer wilt weten.

restaurant kampen

Mogelijkheden

Veelzijdige voorgerechten

Een salade van gerookte zalm, de rundercarpaccio of gaat u toch liever voor een broodplankje? Bij Het Wapen van Ens is het allemaal mogelijk.

Eten bestellen Tollebeek

Culinaire hoofdgerechten

Bij Het Wapen van Ens kiest u voor een varkenshaas of een tournedos. Of gaat u liever voor de spare ribs? Wij hebben voor ieder wat wils.

Heerlijke desserts

Als afsluiter van de avond een heerlijk dessert. Op de menukaart van Het Wapen van Ens vindt u een Dame Noire of een Crème Brûlée. Of probeer eens de Meloencarpaccio.

Uw persoonlijke feestje bij Het Wapen van Ens

Naast dat u heerlijk kunt lunchen of dineren in ons gezellige restaurant of op ons sfeervolle terras, biedt Het Wapen van Ens u diverse mogelijkheden.

Zo bieden wij onze ruimtes aan als locatie voor een feestje. Denk aan een bruiloft, een jubileum of een bedrijfsfeest. Bij Het Wapen van Ens is het allemaal mogelijk. Wij gaan graag persoonlijk met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Wij informeren u dan ook graag over onze mogelijkheden.

Moet er een offerte gemaakt worden? Dan doen wij dit uiteraard graag. Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wilt over onze mogelijkheden of als u vragen heeft. Het Wapen van Ens helpt u graag verder.

Daarnaast bieden wij ook een vergaderruimte aan voor zakelijke doeleinden. Wilt u een ruimte huren voor trainingen of vergaderingen die centraal gelegen is in Nederland, dan bent u bij ons aan het perfecte adres. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u!

Wij verwelkomen u graag in ons restaurant of op ons terras. Kom snel eens langs en er vaar zelf de fijne sfeer van Het Wapen van Ens!

Contact

Contactgegevens

  • Baan 1A, 8307 AS, Ens
  • 0527 25 13 12
  • [email protected]
  • KVK: 71816097