Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Lunch Kampen bij Het Wapen van Ens

Lunch Kampen

Lunch Kampen bij Het Wapen van Ens 

Lunch KampenBent u op zoek naar een restaurant waar u kunt genieten van een heerlijke lunch in de omgeving van Kampen? Dan bent u bij Het Wapen van Ens aan het juiste adres. Bij Het Wapen van Ens kunt u al vanaf 10:00 terecht voor een kopje koffie en huisgemaakt appelgebak. Wij ontvangen u graag op ons sfeervolle, ruim opgezette en groene terras voor een lunch vlakbij Kampen. Ook bent u natuurlijk altijd welkom in ons gezellige restaurant. Hier kunt u ook genieten van een uitgebreid diner. 

Bij Het Wapen van Ens kunt u altijd de beste kwaliteit verwachten. Onze koks maken hierover goed afspraken met onze leveranciers. Wilt u van te voren graag weten wat u kunt verwachten. Op onze website kunt u alvast onze lunch- en dinerkaart bekijken. Klik hier voor de lunchkaart en klik hier voor de dinerkaart. Reserveren van te voren wordt zeker op prijs gesteld. 

Een feestje op maat bij Het Wapen van Ens 

Naast dat u bij Het Wapen van Ens vlakbij Kampen kunt genieten van een heerlijke lunch, is het ook mogelijk om bij ons uw feestje te organiseren. Heeft u binnenkort iets te vieren en zoekt u nog een geschikte locatie voor uw feestje? Kom dan gerust eens lang bij Het Wapen van Ens. Wij organiseren graag voor u een feestje op maat. Uit ervaring weten wij dat iedereen zijn eigen wensen heeft. Hier willen wij graag rekening mee houden. Daarom verzorgen wij feesten op maat. Moet hiervoor een offerte gemaakt worden? Dan doen wij dit natuurlijk graag.

Ook kunt u bij ons heerlijke catering bestellen. Wij bezorgen deze graag bij u op de zaak. Hiervoor gaan wij vrijblijvend met u in gesprek om u te informeren over onze mogelijkheden. Wij ontmoeten u graag bij Het Wapen van Ens vlakbij Kampen voor een lunch. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Neem contact met ons op!