Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Restaurant Emmeloord

Welkom op de website van Het Wapen van Ens! Bent u op zoek naar een gezellig restaurant met een mooi terras in de omgeving van Emmeloord? Kom dan snel eens langs bij Het Wapen van Ens. Bij ons kunt u heerlijk eten en genieten op ons sfeervolle, ruim opgezette en groene terras. Op onze website leest u meer over onze mogelijkheden.

Restaurant Emmeloord

Kom heerlijk eten in ons restaurant in de omgeving van Emmeloord. Het Wapen van Ens zorgt ervoor dat u hier geen spijt van krijgt. Onze koks kiezen voor de beste kwaliteit, dit doen ze in goed overleg met onze leveranciers. Graag ontvangen wij u in ons restaurant en zorgen we voor een gezellige en leuke avond! Reserveer direct een tafel op onze website. Dit kunt u ook doen door even te bellen of mailen.

Nieuwsgierig geworden naar ons menu? Bekijk dan ook onze dinerkaart en lunchkaart.

Eten bestellen Tollebeek

Uit eten Emmeloord

Uit eten in de omgeving van Emmeloord kan ook op ons sfeervolle terras. U bent welkom voor een kopje koffie met huisgemaakt appelgebak, een gevarieerde lunch of een uitgebreid diner. Bekijk onze heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten!

Wij verzorgen ook graag catering die wij bezorgen bij u thuis of op uw bedrijf. Van buffetten tot belegde broodjes, ons ervaren team draait er de hand niet voor om. We komen graag vrijblijvend langs om u te informeren.

Mogelijkheden

Veelzijdige voorgerechten

Een heerlijke rundercarpaccio of salade van gerookte zalm vooraf? Of gaat u toch liever voor een brood plankje? Bij Het Wapen van Ens kiest u nooit verkeerd.

Culinaire hoofdgerechten

Kies bij Het Wapens van Ens voor een  varkenshaas of ga toch voor de tournedos. Wij hebben voor een ieder een heerlijk hoofdgerecht op ons menu. Ook vegetarische gerechten zijn beschikbaar.

Lekkere desserts

Sluit de avond goed af met één van onze klassieke desserts. Op onze menukaart kunt u onder andere kiezen voor een Dame Noire of een Crème Brûlée. Bekijk snel onze opties.

Uw persoonlijke feestje bij Het Wapen van Ens

Naast dat u bij ons uit eten kunt, zijn wij ook beschikbaar voor al uw feesten en partijen. Denk aan een bruiloft, een jubileum of een bedrijfsfeest. Wij organiseren graag uw feestje volgens uw persoonlijke wensen. In een gesprek bespreken we uw wensen en vertellen wij u over onze mogelijkheden.

Wij denken met u mee! Mocht er een offerte gemaakt moeten worden, dan doen wij dit uiteraard graag. 

Ook is het mogelijk om bij ons te vergaderen, hier hebben wij een ruimte voor beschikbaar gesteld. Daarnaast kunt u bij ons ook catering bestellen. De catering kan uiteraard ook bij u bezorgd worden. Dit kan zo klein of zo uitgebreid als u wenst.

Wij komen graag bij u langs om u te informeren. Natuurlijk mag u ook altijd contact met ons opnemen. 

Kom snel eens bij ons eten in het gezellige restaurant of op ons sfeervolle terras. Reserveren vooraf wordt op prijs gesteld. Dit kunt u gemakkelijk doen via onze website of natuurlijk telefonisch. Wij verwelkomen u graag bij Het Wapen van Ens!

Contact

Contactgegevens

  • Baan 1A, 8307 AS, Ens
  • 0527 25 13 12
  • [email protected]
  • KVK: 71816097