Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Restaurant Flevoland

Restaurant Flevoland: kom eten bij het Wapen van Ens

Bent u op zoek naar een restaurant in Flevoland? Bij Het Wapen van Ens, gelegen in Ens, kunt u een heerlijke hapje eten en drinken. Of u nou iets wilt vieren, even gezellig met uw familie of vrienden uit eten wilt, of een tussenstop wilt maken van een fiets- of wandeltocht, dan bent u bij Het Wapen van Ens aan het juiste adres. U kunt bij ons zowel in het restaurant eten als op het terras. Het terras is namelijk het paradepaardje van ons restaurant.

restaurant flevoland

Kom eten bij ons restaurant in Flevoland

Wij staan van woensdag tot en met zondag voor u klaar in ons restaurant. Hier vindt u onze actuele openingstijden. Op onze website kunt u ons menukaart vinden. Wij wisselen 3 a 4 keer per jaar onze gerechten op de kaart. Op deze manier kunnen wij zo goed mogelijk meegaan met de producten uit het seizoen.  U heeft namelijk keuze uit veel unieke gerechten. Onze Spare Ribs zijn bekend in de Polder en omstreken.

Ons jonge team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk in de watten te leggen.

Reserveren en meer informatie over Het Wapen van Ens

Bent u geïnteresseerd in ons restaurant en wilt u reserveren? Klikt u hier om een reservering te plaatsen. U kunt gemakkelijk kiezen tussen het aantal personen, welke dag en welk tijdstip. Heeft u nog overige vragen of onduidelijkheden over restaurant Het Wapen van Ens, dan helpen wij u graag verder. U vindt onze contactgegevens onderaan de pagina of door hier te klikken. Wij helpen u graag verder. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina!