Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Restaurant Flevoland

Restaurant Flevoland: kom eten bij het Wapen van Ens

Bent u op zoek naar een restaurant in Flevoland? Bij Het Wapen van Ens, gelegen in Ens, kunt u een heerlijke hapje eten en drinken. Of u nou iets wilt vieren, even gezellig met uw familie of vrienden uit eten wilt, of een tussenstop wilt maken van een fiets- of wandeltocht, dan bent u bij Het Wapen van Ens aan het juiste adres. U kunt bij ons zowel in het restaurant eten als op het terras. Het terras is namelijk het paradepaardje van ons restaurant. Vanaf 2016 kunt u ons namelijk vinden in de Terras Top 100. We hebben zelfs een keer plek 14 behaald in de Misset Terras Top 100!

restaurant flevoland

Kom eten bij ons restaurant in Flevoland

Wij staan van woensdag tot en met zondag van 11.00 tot 21.00 voor u klaar in ons restaurant. Overdag werken er bij ons mensen met een verstandelijke beperking. Zo helpen bij hen alvast werkervaring op te doen, en sociale en maatschappelijke vaardigheden op te brengen in een professionele werkgebied. Op onze website kunt u ons menukaart vinden. Onze professionele koks doen hun best om u een geweldig gerecht te verzorgen. Zo kunt u kiezen uit onze soepen, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. U heeft namelijke keuze uit veel unieke gerechten. Denk hierbij aan een Dorade van couscous, pompen en ras el hanout.

Reserveren en meer informatie over Het Wapen van Ens

Bent u geïnteresseerd in ons restaurant en wilt u een reservatie regelen? Klikt u hier om een reservatie te plaatsen. U kunt gemakkelijk kiezen tussen het aantal personen, welke dag en welk tijdstip. Heeft u nog overige vragen of onduidelijkheden over restaurant Het Wapen van Ens, dan helpen wij u graag verder. U vindt onze contactgegevens onderaan de pagina of door hier te klikken. Wij helpen u graag verder. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina!