Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Restaurant Kampen

Restaurant Kampen kom genieten bij Het wapen van Ens 

Restaurant KampenBij Het wapen van Ens kunt u genieten van een heerlijke maaltijd in ons restaurant op of het terras. In de afgelopen maanden hebben we veel aanpassingen gedaan aan ons terras en restaurant. Bij ons is het glas altijd halfvol en niet half leeg! Wij zorgen ervoor dat u een gezellige avond beleeft met eten van goede kwaliteit. Ons terras is sfeervol, ruim opgezet en groen. Daarnaast biedt Het wapen van Ens u nog veel meer mogelijkheden dan alleen lekker eten. 

Zo kunt u bij ons een feest organiseren voor welke gelegenheid dan ook. Voor bruiloften organiseren wij voor u een persoonlijk en passend feest, geheel naar uw wensen. Ook voor bedrijfsfeestjes, jubilea of een receptie kunt u bij Het wapen van Ens terecht. Welke reden u ook heeft om een gelegenheid te willen vieren, wij denken graag met u mee. Wij hopen dat u voor ons kiest. 

Fris en eigentijds horecabedrijf

Het wapen van Ens is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een modern polderbedrijf. We zijn sinds 2004 een fris en eigentijds horecabedrijf. Wat het ook betreft, Het wapen van Ens is klaar voor de toekomst! Onze medewerkers doen hun best om u zo goed mogelijk te bedienen en uw een welkom gevoel te geven. Gastvrijheid is voor ons belangrijk. Wij zorgen ervoor dat u een gezellige avond heeft, u zult geen spijt krijgen dat u buiten de deur bent gaan eten. 

Voor specifiekere informatie over onze mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen via het contactformulier. Heeft u andere wensen of vragen? Dan kunt u ook even een berichtje sturen, wij beantwoorden uw vragen altijd zo snel mogelijk. Het wapen van Ens is zeven dagen per week geopend vanaf 10.00. U kunt bij ons terecht voor een heerlijk kopje koffie met huisgemaakt appelgebak, maar ook voor een lekkere lunch of gevarieerd diner.