Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Restaurant Kraggenburg

Welkom op de website van Het Wapen van Ens. Bij ons kunt u heerlijk lunchen of dineren in ons gezellige restaurant of op ons sfeervolle terras. Komt u bij ons eten? Dan zorgen wij dat u hier geen spijt van krijgt. Ontdek zelf de fijne sfeer van Het Wapen van Ens en kom snel genieten van een leuke avond in ons restaurant. Op onze website leest u meer over onze mogelijkheden!

Uit eten Nagele

Bij Het Wapen van Ens kunt u heerlijk lunchen of dineren in ons gezellige restaurant of op ons ruime, groene en sfeervolle terras. Reserveer direct een tafel via onze website. U bepaald waar u plaats wilt nemen. Natuurlijk mag u ook altijd even bellen of mailen voor een reservering.

Bent u benieuwd welke heerlijke gerechten wij u kunnen serveren? Bekijk dan alvast onze lunchkaart of onze dinerkaart.

Restaurant Nagele

In het restaurant en op het terras van Het Wapen van Ens wordt door onze koks de beste kwaliteit geleverd. Kom daarom snel eens lunchen of dineren bij Het Wapen van Ens. U bent ook altijd welkom voor een kopje koffie met huisgemaakt appelgebak.

Naast lunchen of dineren biedt Het Wapen van Ens u nog veel meer mogelijkheden. Zo verzorgen wij ook graag catering. Wilt u dit laten bezorgen op uw bedrijf of bij u thuis? Dan doen wij dit graag. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden. Lees ook even verder op onze website als u meer wilt weten.

Mogelijkheden

Veelzijdige voorgerechten

Kiest u bij Het Wapen van Ens voor een rundercarpaccio, een heerlijke salade met gerookte zalm of gaat u toch liever voor een broodplankje. Bij ons is het allemaal mogelijk.

Eten bestellen Tollebeek

Culinaire hoofdgerechten

Maak bij Het Wapen van Ens een keuze uit onze vele hoofdgerechten. Ga voor de spare ribs, een ribeye of misschien wel de vis van de dag. Wij hebben voor een ieder wat wils!

Heerlijke desserts

Een goede afsluiting van de avond met een heerlijk dessert van Het Wapen van Ens. Kies voor de tiramisu, ambachtelijk sorbetijs met vers fruit of de cheesecake. Bij ons kiest u nooit verkeerd!

De mogelijkheden bij Het Wapen van Ens

Naast dat u heerlijk kunt lunchen of dineren in ons gezellige restaurant of op ons sfeervolle terras, biedt Het Wapen van Ens u diverse mogelijkheden.

Zo bieden wij onze ruimtes aan als locatie voor een feestje. Denk aan een bruiloft, een jubileum of een bedrijfsfeest. Bij Het Wapen van Ens is het allemaal mogelijk. Wij gaan graag persoonlijk met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Wij informeren u dan ook graag over onze mogelijkheden.

Moet er een offerte gemaakt worden? Dan doen wij dit uiteraard graag. Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wilt over onze mogelijkheden of als u vragen heeft. Het Wapen van Ens helpt u graag verder.

Daarnaast bieden wij ook een vergaderruimte aan voor zakelijke doeleinden. Wilt u een ruimte huren voor trainingen of vergaderingen die centraal gelegen is in Nederland, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u!

Wij verwelkomen u graag in ons restaurant of op ons terras. Kom snel eens langs en ervaar zelf de fijne sfeer van Het Wapen van Ens!

Contact

Contactgegevens

  • Baan 1A, 8307 AS, Ens
  • 0527 25 13 12
  • [email protected]
  • KVK: 71816097