Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Restaurant Nagele

Welkom op de website van Het Wapen van Ens. Bij ons kunt u heerlijk lunchen of dineren in ons gezellige restaurant of op ons sfeervolle terras. Komt u bij ons eten? Dan zorgen wij dat u hier geen spijt van krijgt. Ontdek zelf de fijne sfeer van Het Wapen van Ens en geniet van een leuke avond in ons restaurant. Op onze website leest u meer over onze mogelijkheden!

Uit eten Nagele

Ons restaurant is gevestigd in het plaatsje Ens, in de omgeving van Nagele. Bij Het Wapen van Ens kunt u heerlijk uit eten in ons gezellige restaurant of op ons ruime, groene en sfeervolle terras. U bepaald zelf waar u plaats neemt. Via onze website heeft u de mogelijkheid om direct een tafel te reserveren.

Bent u benieuwd welke gerechten wij serveren? Bekijk dan snel onze lunchkaart of onze dinerkaart via de website.

Restaurant Nagele

In het restaurant en op het terras van Het Wapen van Ens wordt door onze koks de beste kwaliteit geleverd. Kom daarom eens lunchen of dineren bij Het Wapen van Ens. U bent ook welkom voor een kopje koffie met huisgemaakt appelgebak.

Naast lunchen of dineren biedt Het Wapen van Ens u nog veel meer mogelijkheden. Zo verzorgen wij ook graag catering. Wilt u dit laten bezorgen op uw bedrijf of bij u thuis? Dan doen wij dit graag. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden. Lees ook even verder op onze website als u meer wilt weten.

Mogelijkheden

Veelzijdige voorgerechten

Kies bij Het Wapen van Ens voor een heerlijke rundercarpaccio, salade met gerookte zalm of een broodplankje. Bij ons kiest u nooit verkeerd.

Eten bestellen Tollebeek

Culinaire hoofdgerechten

Vis van de dag, een ribeye of toch liever spare ribs? Bij Het Wapen van Ens is het allemaal mogelijk. Op onze menukaart vindt u ook vegetarische opties.

Heerlijke desserts

De avond goed afsluiten met een heerlijk dessert. Kies bij Het Wapen van Ens voor een tiramisu, sorbet ijs met vers fruit of een cheesecake. Voor een ieder hebben wij een lekker dessert.

De mogelijkheden bij Het Wapen van Ens

Naast dat u heerlijk kunt lunchen of dineren in ons gezellige restaurant of op ons sfeervolle terras, biedt Het Wapen van Ens u diverse mogelijkheden.

Zo bieden wij onze ruimtes aan als locatie voor een feestje. Denk aan een bruiloft, een jubileum of een bedrijfsfeest. Bij Het Wapen van Ens is het allemaal mogelijk. Wij gaan graag persoonlijk met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Wij informeren u dan ook graag over onze mogelijkheden.

Moet er een offerte gemaakt worden? Dan doen wij dit uiteraard graag. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt over onze mogelijkheden. Het Wapen van Ens helpt u graag verder.

Daarnaast bieden wij ook een vergaderruimte aan voor zakelijke doeleinden. Wilt u een ruimte huren voor trainingen of vergaderingen die centraal gelegen is in Nederland, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u!

Wij verwelkomen u graag in ons restaurant of op ons terras. Kom snel eens langs en ervaar zelf de fijne sfeer van Het Wapen van Ens!

Contact

Contactgegevens

  • Baan 1A, 8307 AS, Ens
  • 0527 25 13 12
  • [email protected]
  • KVK: 71816097