Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Uit eten bij hèt Restaurant in de Noordoostpolder

Vanaf 2016 staan wij in de Misset Terras Top 100, met als uitschieter de 14e positie in de Misset Terras Top 100. Het Wapen van Ens heeft een mooi terras met lange banken afgewisseld met ‘gewoon’ terrasmeubilair. U heeft niet voor niks besloten om buiten de deur te gaan eten. Wij gaan er voor zorgen dat u daar geen spijt van krijgt.

Menu van Het Wapen van Ens

Als u komt eten bij hét Restaurant in de Noordoostpolder, Het Wapen van Ens heeft u keuze uit een groot menu. Voor lunch en diner staan wij voor u klaar. Met onze goede keuken, vlotte bediening en het unieke uitzicht zijn wij wijd en zijd bekend geworden. Of het nu gaat om een snelle zakenlunch, een intiem diner of eten met het gehele gezin, bij ons moet u zijn. Wij wisselen onze kaart vier keer per jaar met het seizoen mee. Hiermee is het menu altijd gevarieerd en verrassend.

Corona proof dineren

Restaurant Noordoostpolder, Het Wapen van Ens

Het Wapen van Ens is een restaurant in de Noordoostpolder. Het restaurant is direct gelegen aan de N50 tussen Emmeloord en Kampen. Het is de ideale tussen stop voor als u aan het reizen bent.

Makkelijk te bereiken

Het Wapen van Ens ligt centraal tussen Emmeloord en Kampen/Zwolle. Het Restaurant in de Noordoostpolder kunt u makkelijk bereiken via de N50 bij Ens. Als u de weg af gaat en bij de rotonde Ens binnen gaat rijdt u recht tegen ons aan!

Sympathiek

Overdag werken ze hier met mensen met een verstandelijke beperking. Zo doen ze werkervaring op en ontwikkelen ze sociale en maatschappelijke vaardigheden door het directe contact met collega’s, gasten én het werken in een team. Leuk!

Contact

Loopt het water al bij u in de mond? U kunt alvast reserveren bij ons! Voor reserveringen buiten openingstijden kunt u contact opnemen via 0527-251312. Ons adres is: Baan 1A 8307 AS, Ens. Tot snel!

Neem contact met ons op!

Contactgegevens

  • Baan 1A, 8307 AS, Ens
  • 0527 25 13 12
  • [email protected]
  • KVK: 71816097
  • Privacyverklaring(Vereist)