Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Restaurant Tollebeek

Welkom op de website van Het Wapen van Ens. Bij ons kunt u heerlijk lunchen of dineren in ons gezellige restaurant of op ons sfeervolle terras. Komt u bij ons eten? Dan zorgen wij dat u hier geen spijt van krijgt. Ontdek zelf de fijne sfeer van Het Wapen van Ens en kom uitgebreid dineren binnen in ons restaurant. Op onze website leest u meer over onze mogelijkheden!

Uit eten nabij Tollebeek

Ons restaurant is gevestigd in het plaatsje Ens, in de omgeving van Tollebeek. U bepaald zelf waar u plaats neemt. In ons restaurant of op ons ruime en groene terras kunt u terecht voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner. U bent ook altijd welkom voor een kopje koffie met huisgemaakt appelgebak. Reserveren kunt u direct doen via onze website.

Bent u benieuwd geworden welke gerechten wij u kunnen serveren? Bekijk dan alvast onze lunchkaart of onze dinerkaart.

Restaurant Tollebeek

In het restaurant van Het Wapen van Ens wordt door onze koks de beste kwaliteit geleverd. Wij zorgen voor een gezellige avond in ons restaurant.

Naast lunchen of dineren biedt Het Wapen van Ens u nog veel meer mogelijkheden. Zo verzorgen wij ook graag catering. Wilt u dit laten bezorgen op uw bedrijf of bij u thuis? Dan doen wij dit graag. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden. Lees ook even verder op onze website als u meer wilt weten.

Mogelijkheden

Veelzijdige voorgerechten

Kiest u voor een heerlijke salade van gerookte zalm, de rundercarpaccio of gaat u toch liever voor het broodplankje? Bij Het Wapen van Ens is alles mogelijk.

Eten bestellen Tollebeek

Culinaire hoofdgerechten

Vis van de dag, een ribeye of kiest u voor de kipsaté. Bij Het Wapen van Ens hebben we voor een ieder een heelijk gerecht. Ook vegetarische opties vindt u op onze menukaart.

Heerlijke desserts

De avond goed afsluiten met een tiramisu, sorbetijs met vers fruit of een cheesecake. Bij Het Wapen van Ens kiest u nooit verkeerd.

De mogelijkheden bij Het Wapen van Ens

Naast dat u heerlijk kunt lunchen of dineren in ons gezellige restaurant of op ons sfeervolle terras, biedt Het Wapen van Ens u diverse mogelijkheden.

Zo bieden wij onze ruimtes aan als locatie voor een feestje. Denk aan een bruiloft, een jubileum of een bedrijfsfeest. Bij Het Wapen van Ens is het allemaal mogelijk. Wij gaan graag persoonlijk met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Wij informeren u dan ook graag over onze mogelijkheden.

Moet er een offerte gemaakt worden? Dan doen wij dit uiteraard graag. Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wilt over onze mogelijkheden of als u vragen heeft. Het Wapen van Ens helpt u graag verder.

Daarnaast bieden wij ook een vergaderruimte aan voor zakelijke doeleinden. Wilt u een ruimte huren voor trainingen of vergaderingen die centraal gelegen is in Nederland, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u!

Wij verwelkomen u graag in ons restaurant of op ons terras. Kom snel eens langs en ervaar zelf de fijne sfeer van Het Wapen van Ens!

Contact

Contactgegevens

  • Baan 1A, 8307 AS, Ens
  • 0527 25 13 12
  • [email protected]
  • KVK: 71816097