Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Restaurant Vollenhove

Welkom op de website van Het Wapen van Ens. Bij ons kunt u heerlijk uit eten in de omgeving van Vollenhove. Of u nu wilt lunchen of dineren, bij Het Wapen van Ens is het mogelijk. Neem plaats op ons groene terras of reserveer een tafel in ons gezellige restaurant. Op onze website vindt u meer informatie over onze mogelijkheden. Lees dus snel verder!

 

 

Uit eten nabij Vollenhove

Bij Het Wapen van Ens kunt u heerlijk uit eten in de omgeving van Vollenhove. Reserveer direct via onze website een tafel in ons gezellige restaurant. Ook bent u altijd welkom om plaats te nemen op ons groene, sfeervolle terras. Natuurlijk mag u ook altijd even bellen of mailen voor een reservering in ons restaurant. Wij verwelkomen u graag!

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij op het menu hebben staan? Bekijk dan alvast onze dinerkaart en lunchkaart via onze website.

Eten bestellen Kampen

Lunchen nabij Vollenhove

Naast dat u heerlijk bij ons kunt dineren, is het ook mogelijk om te lunchen. Wij bieden u een uitgebreide lunchkaart met gevarieerde gerechten. Neem ook gerust plaats op ons terras voor een kopje koffie met huisgemaakt appelgebak. Natuurlijk is het ook mogelijk om te lunchen in ons restaurant. Reserveren van te voren wordt op prijs gesteld.

Bekijk alvast onze lunchkaart via onze website!

Veelzijdige voorgerechten

De rundercarpaccio of de salade met gerookte zalm als voorgerecht? Of gaat u toch liever voor een boordplankje? Bij Het Wapen van Ens kiest u nooit verkeerd.

Eten bestellen Tollebeek

Culinaire hoofdgerchten

Kies bij Het Wapen van Ens voor de vis van de dag of neem de kipsaté. Op onze menukaart vindt u ook vegetarische opties. Kies ook eens voor iets anders, zoals een Afrikaanse groenteschotel.

Heerlijke desserts

Op onze menukaart vindt u diverse heerlijke nagerechten. Kies voor de tiramisu, cheesecake of ga voor sorbetijs met vers fruit. Kunt u niet kiezen? Dan bieden wij u ook een verrassingsdessert op plank.

De mogelijkheden bij Het Wapen van Ens

Het Wapen van Ens biedt u diverse mogelijkheden. Naast dat u bij ons kunt dineren en lunchen, is het ook mogelijk om onze zaal te huren voor uw persoonlijke feestje. Denk aan een bruiloft, een jubileum of een bedrijfsfeest. Wij gaan graag met u in gesprek om uw persoonlijke wensen te bespreken en u te vertellen over onze mogelijkheden.

Mocht er een offerte gemaakt moeten worden, dan doen wij dit uiteraard graag.

Ook hebben wij een ruimte beschikbaar gesteld voor vergaderingen. Voor een ruime vergaderruimte geschikt voor trainingen of andere zakelijke doeleinden, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bespreken graag onze mogelijkheden met u.

Daarnaast kunt u ook catering bij ons bestellen, dit bezorgen wij uiteraard graag. Het is ook mogelijk om deze bij u op het bedrijf te bezorgen. De catering kan zo klein of uitgebreid zijn als u wenst. Wij bieden u diverse gevarieerde opties.

Als u vragen heeft of meer informatie wil over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Reserveren kan gemakkelijk via onze website. Wij verwelkomen u graag bij Het Wapen van Ens.

Contact

Contactgegevens

  • Baan 1A, 8307 AS, Ens
  • 0527 25 13 12
  • [email protected]
  • KVK: 71816097