Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Spareribs bestellen

Spareribs bestellen van Het Wapen van Ens

Spareribs bestellenHeeft u zin om weer een keer heerlijke spareribs te eten? Stop dan met zoeken! Want bij Het Wapen van Ens hebben wij precies waar u naar zoekt! Sinds de restaurants gesloten moesten worden in lijn met de maatregelen van het corona virus, zijn wij over gegaan naar het bezorgen van onze gerechten. En nu kunt u heerlijke spareribs op onze website om naar u thuis toe te laten bezorgen. Wij leveren onze gerechten namelijk in de gehele Noordoostpolder. Het Wapen van Ens is een restaurant die u vindt in het plaatsje Ens. Gewoonlijk kunt u heerlijk dineren en lunchen op onze gezellige terras of in ons restaurant. Wij staan bekend om ons terras, die sinds 2016 in het Terras Top 100 staat. Wij kunnen niet wachten tot we u weer kunnen verwelkomen op ons terras. Wilt u meer weten over het bestellen van spareribs bij Het Wapen van Ens, lees dan verder.

Heerlijke spareribs bestellen en bij u thuis laten bezorgen door Het Wapen van Ens

U kunt veel verschillende gerechten bestellen om bij u thuis te laten bezorgen. Onder andere crispy en sticky chicken, patatas bravas, maïskolf en kinder menu’s. De spareribs zijn echter onze meest prominente gerechten sinds het thuis bezorgen van onze gerechten. U kunt klassieke en pittige spareribs in verschillende porties bestellen. Enkel, duo en familie porties zijn op dit moment beschikbaar. U vindt de spareribs die u kunt bestellen voor het thuis laten bezorgen op deze pagina. Wanneer u gerechten op onze website bestelt, moet u er rekening mee houden dat het ongeveer 45 minuten kan duren voordat het bezorgd is. Wat wij aanraden wat erg lekker is bij de spareribs is een erwtensoep vooraf. Die bestelt u bij onze overige gerechten. Voor de laatste updates over ons restaurant houdt u onze Facebook in de gaten.