Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Veilig vergaderen

Wil je een ‘coronaproof’ vergadering organiseren volgens de geldende maatregelen en zoek je een vergaderruimte waarin je kunt vergaderen op anderhalve meter afstand? Een ruimte die de deelnemers makkelijk kunnen bereiken en waar je gratis voor de deur kunt parkeren? Dan is Het Wapen van Ens de locatie die je zoekt.

Vergaderen met 1,5 meter afstand

De anderhalve meter economie. Het nieuwe normaal sinds dit jaar. De maatregelen die door de overheid en het RIVM zijn voorgeschreven, hebben invloed op ons allemaal Wij willen er echter samen met jou het beste van maken. Zodat we op een veilige afstand elkaar weer live kunnen zien en spreken. Om weer samen te kunnen komen voor een vergadering in real life en sneller knopen door te kunnen hakken. Maar dan uiteraard op veilige afstand en volgens de gestelde maatregelen. Ons team heeft de afgelopen tijd daarom zeker niet stilgezeten. We zijn onze ruimtes namelijk opnieuw gaan inrichten. Allemaal met het doel om de anderhalve meter afstand voor alle gasten te waarborgen.

Door de variatie aan ruimtes, kunnen we voor iedere groepsgrootte de anderhalve meter afstand garanderen. Niet alleen in de zaal, maar in het hele Wapen van Ens pand.