Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Vergader locaties Flevoland

Vergader locaties Flevoland, bij Het Wapen van Ens

vergader locaties flevolandBent u op zoek naar zakelijke vergader locaties in Flevoland? Dan bent u op de website van restaurant Het Wapen van Ens op de juiste plaats. Ons restaurant Het Wapen van Ens is namelijk zeer goed bereikbaar en heeft ook een groot en gratis parkeerterrein voor de deur voor u klaar staan. Ens ligt heel centraal in Nederland, waardoor de route voor niemand té lang zal zijn. Onze gastheer Dennis Goossens is al sinds 2004 de eigenaar van het horecabedrijf  en verwelkomt u graag in het restaurant. U kunt heerlijk eten bij Het Wapen van Ens, zowel binnen als buiten het restaurant. Vooral ons terras is het paradepaardje van ons restaurant. Wij staan namelijk al sinds 2016 in de Terras Top 100! Heeft u interesse in het vergaderen op locatie bij Het Wapen van Ens, lees dan verder.

Vergader locaties in Flevoland, kom vergaderen met een hapje en drankje bij Het Wapen van Ens

Zoals u heeft gelezen zijn wij voor congressen en vergaderingen dé locatie die u nodig heeft. U kunt bij ons vergaderen in het restaurant, op het terras of in een aparte zaal. Wij hebben meerdere zalen, die zowel geschikt zijn voor kleinere als grotere bijeenkomsten. Op onze website kunt u vrijwel alle informatie vinden over het vergaderen op locatie bij Het Wapen van Ens. Ook kunt u ons diner en lunch menu vinden door hier te klikken. Voor alle specifieke informatie over het vergaderen op locatie in ons restaurant in Flevoland kunt u contact met ons opnemen. U doet dit gemakkelijk aan de hand van de gegevens onderaan de pagina. Ook kunt u daar een contactformulier invullen om een vrijblijvende afspraak te maken. Dan zullen wij u zo snel mogelijk verder helpen. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina voor de laatste nieuwtjes en meer!