Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Vergadering met lunch

vergadering met lunchVergadering met lunch bij Het Wapen van Ens

Bent u op zoek naar een geschikte locatie waar u een vergadering kunt houden met lunch? Dan bent u bij restaurant Het Wapen van Ens aan het juiste adres. Restaurant Het Wapen van Ens is zeer goed bereikbaar en heeft een ruime gratis parkeerterrein voor de deur staan. Het dorpje Ens is ook nog eens erg centraal gelegen. Daarom zijn onze zalen goed geschikt voor kleinere bijeenkomsten én grotere bijeenkomsten. Bent u geïnteresseerd in het houden van de vergadering bij Het Wapen van Ens? U kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een vergadering met lunch bij Het Wapen van Ens. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Wat u kunt verwachten van de vergadering met lunch bij het Wapen van Ens

Zoals u eerder heeft gelezen is het erg handig dat Ens centraal gelegen is in ons land. Daarom is het voor iedereen goed bereikbaar. Bij Het Wapen van Ens serveren wij een speciaal lunchkaart. Hier vindt u gerechten op als soepen, tosti’s, broodjes en salades. Maar ook unieke gerechten als uitsmijters of een plate van schnitzel, spare ribs of sliptong kunnen wij serveren voor uw vergadering met lunch. U kunt het complete lunchkaart vinden door naar het menukaart te gaan, bovenaan de pagina. Houdt u er wel rekening mee dat de lunchkaart varieert per maand.

Meer informatie over Het Wapen van Ens

Vanaf 10.00 kunt u bij ons terecht voor de vergadering met lunch. Onze openingstijden vindt u op deze pagina. Wilt u een vrijblijvende afspraak plannen voor een vergadering bij Het Wapen van Ens? Bel ons dan op het nummer 06 – 5358 5928 of stuur een mail naar [email protected]. Alle contactgegevens vindt u op de contact pagina, of onderaan de pagina. Wij helpen u graag verder. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina!