Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Vergaderlocatie Emmeloord

Welkom op de website van Het Wapen van Ens. Bent u op zoek naar een geschikte locatie om de vergaderen in de omgeving van Emmeloord? Dan bent u bij Het Wapen van Ens aan het juiste adres. Wij hebben een ruimte beschikbaar gesteld voor diverse zakelijke doeleinden. Op onze website vindt u meer informatie. Lees dus snel verder. Vraag ons ook gerust om de mogelijkheden. Bellen of mailen mag altijd.

Vergaderen nabij Emmeloord

Bij Het Wapen van Ens beschikken wij over een mooie ruimte die zeer geschikt is voor vergaderingen en trainingen. Als u op zoek bent naar een geschikte ruimte voor zakelijke doeleinden centraal in Nederland, dan bent u bij ons op de juiste plek. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Naast dat u bij ons kunt vergaderen, verzorgen wij ook graag catering. De catering kan zo klein en uitgebreid als u wenst. Wij komen dit graag bezorgen wij u op het bedrijf. Ook is het natuurlijk mogelijk om catering te verzorgen tijdens de vergadering.

Feestlocatie nabij Emmeloord

Bij Het Wapen van Ens is het ook mogelijk om een zaal te huren voor uw feestje. Denk aan een bruiloft, een jubileum of een bedrijfsfeest. Wij gaan graag persoonlijk met u in gesprek over uw wensen zodat wij een feestje op maat kunnen verzorgen. In dit gesprek vertellen wij u graag ook meer over onze mogelijkheden.

Als er een offerte gemaakt moet worden, doen wij dit natuurlijk graag. Kom ook gerust eens bij ons langs om onze locatie te bekijken.

Catering bedrijf

Mogelijkheden

Veelzijdige voorgerechten

Kiest u voor een rundercarpaccio, of gaat u liever voor de salade met zalm? Bij Het Wapen van Ens kiest u nooit verkeerd. Natuurlijk vindt u op onze menukaart ook een broodplankje en diverse soorten soep.

Eten bestellen Tollebeek

Culinaire hoofdgerechten

Bij Het Wapen van Ens bieden wij u als hoofdgerecht de vis van de dag. Ook kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de kipsaté of de spare ribs. Vegetarische opties zijn ook te vinden op onze menukaart.

Heerlijke desserts

Een gezellige avond bij Het Wapen van Ens sluit u natuurlijk af met een heerlijk dessert. Ga voor de tiramisu, de cheesecake of sorbetijs met vers fruit. Kunt u niet kiezen? Neem dan het verrassingsdessert op plank.

De mogelijkheden bij Het Wapen van Ens

Naast dat u bij Het Wapen van Ens een ruimte kunt huren voor uw vergaderingen, is het ook mogelijk om bij ons heerlijk te dineren of lunchen. Neem plaats op ons groene en sfeervolle terras of kies een tafel in ons gezellige restaurant. Reserveren via onze website is heel gemakkelijk. Natuurlijk mag u hiervoor ook altijd even bellen of mailen.

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij u kunnen serveren? Bekijk dan snel onze lunchkaart en dinerkaart via onze website. Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een kopje koffie met huisgemaakt appelgebak.

Als u meer informatie wilt over onze mogelijkheden voor het huren van een zaal voor vergaderingen of een feestje, neem dan gerust contact met ons op. Ook voor andere vragen mag u natuurlijk altijd even bellen of mailen.

Kom snel eens bij ons eten in het gezellige restaurant of op ons groene terras. Reserveren van te voren wordt zeer op prijs gesteld. Wij verwelkomen u graag bij Het Wapen van Ens!

Contact

Contactgegevens

  • Baan 1A, 8307 AS, Ens
  • 0527 25 13 12
  • [email protected]
  • KVK: 71816097