Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Zaal huren Emmeloord

Welkom op de website van Het Wapen van Ens. Wij organiseren graag uw persoonlijke feestje. Onze ruimtes hebben wij beschikbaar gesteld voor verhuur voor een feestje, jubileum of bedrijfsfeest in de omgeving van Emmeloord. Graag organiseren wij uw feestje naar uw persoonlijke wensen. Lees verder op onze website voor onze mogelijkheden. Uiteraard ontvangen wij u ook graag voor een gevarieerde lunch of een uitgebreid diner.

Zaal huren Emmeloord

Het Wapen van Ens heeft verschillende ruimtes beschikbaar gesteld om te huren in de omgeving van Emmeloord. Zo bieden wij onder andere een vergaderruimte aan voor zakelijke doeleinden.

Wilt u een ruimte huren voor trainingen of vergaderingen in de omgeving van Emmeloord? Dan bent u bij ons aan de juiste adres. Wij informeren u vrijblijvend over onze mogelijkheden. Ook verzorgen wij graag catering. Van broodjes tot uitgebreide buffetten. Bij Het Wapen van Ens is alles mogelijk. Graag brengen wij de catering bij u op het bedrijf.

Trouwlocatie Emmeloord

Het Wapen van Ens organiseert graag voor u een feestje volgens uw persoonlijke wensen. Gaat u binnenkort trouwen en bent u nog op zoek naar een geschikte locatie voor het trouwfeest? Kom dan eens langs bij Het Wapen van Ens om onze ruimtes te bekijken. Wij informeren u vrijblijvend over onze mogelijkheden.

Graag gaan we persoonlijk met u in gesprek over uw wensen. Ook als u een jubileum heeft of een bedrijfsfeest wilt organiseren zijn wij een geschikte locatie.

Kom gerust eens bij ons langs om de sfeer te ervaren!

Mogelijkheden

Veelzijdige gerechten vooraf

Op de menukaart van het Wapen van Ens vindt u gevarieerde voorgerechten. Kies voor een rundercarpaccio, een salade van gerookte zalm of ga toch voor het broodplankje.

Eten bestellen Tollebeek

Culinaire hoofdgerechten

Een tournedos of varkenshaas? Of kiest u toch liever voor spare ribs of sliptongen? Bij Het Wapen Ens is er voor een ieder wat wils.

Heerlijke desserts

De avond goed afsluiten doet u met een heerlijk dessert van Het Wapen van Ens. Op onze menukaart vindt u diverse opties als een crème brûlée of een meloencarpaccio.

Een gevarieerde lunch of een uitgebreid diner

Naast dat u bij Het Wapen van Ens terecht kunt voor het huren van een zaal vlakbij Emmeloord, is het ook mogelijk om bij ons heerlijk te lunchen of dineren. Hiervoor kunt u plaatsnemen in ons gezellige restaurant of op ons ruime, groene en sfeervolle terras.

Reserveren vooraf stellen wij zeer op prijs. Dit kunt u doen via onze website of u natuurlijk mag u ook telefonisch contact opnemen hierover.

Wilt u alvast weten welke gerechten wij u graag serveren? Bekijk dan onze dinerkaart en lunchkaart op onze website. Bij Het Wapen van Ens kunt u heerlijk gevarieerd lunchen of uitgebreid dineren. Natuurlijk bent u ook welkom voor een kopje koffie met huisgemaakt appelgebak.

Als u bij ons uit eten gaat, zorgen wij ervoor dat u hier geen spijt van krijgt. Bij Het Wapen van Ens zorgen wij altijd voor een gezellige middag of avond!

Wij verwelkomen u graag in ons restaurant of op ons terras. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Contactgegevens

  • Baan 1A, 8307 AS, Ens
  • 0527 25 13 12
  • [email protected]
  • KVK: 71816097