Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Zaal huren Flevoland

Zaal huren FlevolandWilt u een bedrijfsfeest, bruiloft of iets anders vieren in de omgeving van Flevoland? En bent u hiervoor op zoek naar een locatie waar dit eenvoudig kan, wat centraal gelegen is, én waar u de catering meteen bij krijgt? Dan bent u op de website van Het Wapen van Ens aan het juiste adres! Het Wapen van Ens is namelijk doorgaans een gezellig restaurant met een sfeervol en uniek terras. Wij staan ook bekend om het laatstgenoemde. Zo hebben wij meerdere jaren in de Misset Terras Top 100 gestaan. In dit jaar (2021) zijn we zelfs op de 33e plaats geëindigd! Hier zijn wij enorm trots op, en dit motiveert ons om onze klanten een nóg betere ervaring te geven bij ons restaurant. Dit geldt uiteraard voor als je komt lunchen, dineren, of het zaal huurt voor een feest of iets dergelijks. Wilt u meer weten over het huren van een zaal in Flevoland bij ons restaurant? Lees dan verder!

Een zaal huren in Flevoland doet u bij Het Wapen van Ens

U kunt veel redenen hebben om een zaal te moeten huren. Wat ook de reden is; wij helpen u enorm graag mee met het bedenken van ideeën. Al gaat dit om de sfeer en / of thema in ons restaurant, de catering en nog veel meer. Wij gaan vrijblijvend met u in een gesprek, waarin wij naar al uw wensen luisteren voor het feest of partij wat in onze zaal gehouden wordt. Wij hebben voor de catering heerlijke en unieke gerechten, zoals belegde broodjes, buffetten en meer. Wilt u een bruiloft vieren in ons restaurant, dan is dat ook mogelijk. Neem contact met ons op via een contact formulier om uw wensen achter te laten. U kunt ons uiteraard ook bellen of mailen via de contact gegevens onderaan de website. Wij helpen u enorm graag verder.

Wellicht heeft u interesse in onze Facebook pagina!