Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Het Wapen van Ens

Welkom op de website van Het Wapen van Ens. Bij ons kunt u heerlijk lunchen of dineren in het plaatsje genaamd Ens. U kunt genieten van het gezellige restaurant en ons verfrissende terras, die u vaak terugvindt in de Misset Terras Top 100. In 2021 hebben wij plek 33 bezet, waar wij enorm trots op zijn! Op onze website kunt u meer lezen over de mogelijkheden bij restaurant Het Wapen van Ens.

Uit eten in Ens

U kunt heerlijk komen eten in ons gezellige restaurant en verfrissende terras. Het is natuurlijk aan u waar u graag plaats wilt nemen. Op onze website kunt u eenvoudig een tafel reserveren om te komen eten in ons restaurant. Dit kan natuurlijk ook via de telefoon, of door te mailen naar [email protected]. Wij verwelkomen u graag!

Wilt u alvast een kijkje nemen naar onze gerechten? Bekijk dan eens de lunchkaart of dinerkaart.

Particuliere en zakelijke zaalverhuur

Naast dat u heerlijk kunt dineren en lunchen bij ons restaurant, kunt u ook de zaal van het restaurant huren. Zo kunt u onze zaal huren om te gebruiken als trouwlocatie of feestlocatie. Wij verzorgen graag de catering!

Daarnaast bieden wij ook een vergaderruimte aan voor zakelijke doeleinden. Wilt u een ruimte huren voor trainingen of vergaderingen die centraal gelegen is in Nederland, dan bent u bij ons aan het perfecte adres. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u!

Zaal huren Flevoland

Mogelijkheden

Veelzijdige gerechten vooraf

Linzensalade of eendenborstsalade vooraf? Of toch maar weer rundercarpaccio? Bij Het Wapen van Ens kies je nooit verkeerd. Wij hebben voor ieder een heerlijk gerecht vooraf!

Culinaire hoofdgerechten

Een varkenshaas of spareribs? Of voor de verandering eens de varkensstoof of dorade filet kiezen? Ook vegetarische gerechten zijn beschikbaar. Of kiest u voor het 3 gangen verrassingsmenu?

Even goed afsluiten

Iets warms of kouds achteraf? Zo hebben wij ambachtelijk ijs bij de Dame noire, maar ook onze favoriete brownie. Houdt u van fruit, probeer dan eens de meloencarpaccio!

De mogelijkheden bij Het Wapen van Ens

Naast dat u bij ons uit eten kunt, zijn wij ook beschikbaar voor al uw feesten en partijen. Denk aan een bruiloft, een jubileum of een bedrijfsfeest. Wij organiseren graag uw feestje volgens uw persoonlijke wensen. In een gesprek bespreken we uw wensen en vertellen wij u over onze mogelijkheden.

Wij denken met u mee! Mocht er een offerte gemaakt moeten worden, dan doen wij dit uiteraard graag.

Ook is het mogelijk om bij ons te vergaderen, hier hebben wij een ruimte voor beschikbaar gesteld. Daarnaast kunt u bij ons ook catering bestellen. De catering kan uiteraard ook bij u bezorgd worden. Dit kan zo klein of zo uitgebreid als u wenst.

Wij komen graag bij u langs om u te informeren. Natuurlijk mag u ook altijd contact met ons opnemen.

Kom snel eens bij ons eten in het gezellige restaurant of op ons sfeervolle terras. Reserveren vooraf wordt op prijs gesteld. Dit kunt u gemakkelijk doen via onze website of natuurlijk telefonisch. Wij verwelkomen u graag bij Het Wapen van Ens!

Restaurant Het Wapen van Ens verwelkomt iedereen uit de omgeving:

Contact

Contactgegevens

  • Baan 1A, 8307 AS, Ens
  • 0527 25 13 12
  • [email protected]
  • KVK: 71816097